Здравейте колеги.Шумът на бензиновата ми помпа взе да се увеличава много.Прави и налягане в резервоара!Последният път когато така силно засвистя след 1 седмица ми изгоря помпата.Какво мога да направя за да предотвратя изгарянето?Сменял съм горивен филтър.А!и от време на време губи мошност.
Известие
Collapse
No announcement yet.
В бензиновата ми помпа има пчела
Collapse
X
-
Нищо му няма на бензина на лукоил, да не говорим пък за на омв бензина (все пак и те го копуват от лукоил) само дето други добавки слагат. Аз лично не съм доволен от омв, колата дава повече разход и върви по-малкоAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Аз не съм доволен от газта на ОМВ.Като я сипах колата вървеше така,сякаш нямаше никаква газ.Над 3000 оборота много трудно ги вдигаше,а от една малка газстанция като зареждам няма никакъв проблем.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Щом започне да бучи,значи се товари от нещо!Това нещо може да е горивен филтър и редукционния клапан на резервоара на дюзите.Самата помпа има редукционен клапан.Това са двете неща,които явно не са!Помпата се разваля главно,когато не минава достатъчно гориво през нея или иначе казано,когато е запушен филтъра на входа на помпата.Може да имаш прекалено много боклуци в резервоара.За налягането или по-точно за вакуума в резервоара е виновно едно клапанче,което се намира под страничната кората ,от лявата страна в багажника.Ще го намериш лесно.Сигурно е запушено то или по-точно входното маркуче.Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Няма ,бе,дете идиотче.То системата е по висока от резервоара.Слушай чичо си Мордохай и си ръчкай там смело.Много хора по света са си продали колите за жълти стотинки,поради проблеми в тоя клапан.Давай смело!В края на краищата сме тука и стебеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
На еданта ми 145-ца (боксера) бензиновата помпа започна в един момент прогресивно да бучи все повече и повече. Спаси я от изгаряне цялостното почистване на системата, от резервоара до инжекторите включителноПросто имаше страшно много мръсотия натъпкана вътре + че горивния филтър е бил сменян някога в далечното минало. Сега не се чува като работи.
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
Comment