Известие

Collapse
No announcement yet.

В бензиновата ми помпа има пчела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В бензиновата ми помпа има пчела

Здравейте колеги.Шумът на бензиновата ми помпа взе да се увеличава много.Прави и налягане в резервоара!Последният път когато така силно засвистя след 1 седмица ми изгоря помпата.Какво мога да направя за да предотвратя изгарянето?Сменял съм горивен филтър.А!и от време на време губи мошност.
    Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

да не сипваш кофти гориво и затова да ти гори ,от къде я пълниш?

Comment

lukoil

Comment

кофти е горивото там да знаеш ,на баща ми колата се прееба от там и сменяха свещи и чистиха двигатела ,сипи си малко подобрител и на омв и покарай да видиш

Comment

Нищо му няма на бензина на лукоил, да не говорим пък за на омв бензина (все пак и те го копуват от лукоил) само дето други добавки слагат. Аз лично не съм доволен от омв, колата дава повече разход и върви по-малко
          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Аз не съм доволен от газта на ОМВ.Като я сипах колата вървеше така,сякаш нямаше никаква газ.Над 3000 оборота много трудно ги вдигаше,а от една малка газстанция като зареждам няма никакъв проблем.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

значи колкото и да е странно 33то ми върви с петрол 96 някъф форс беше супер е

Comment

Щом започне да бучи,значи се товари от нещо!Това нещо може да е горивен филтър и редукционния клапан на резервоара на дюзите.Самата помпа има редукционен клапан.Това са двете неща,които явно не са!Помпата се разваля главно,когато не минава достатъчно гориво през нея или иначе казано,когато е запушен филтъра на входа на помпата.Може да имаш прекалено много боклуци в резервоара.За налягането или по-точно за вакуума в резервоара е виновно едно клапанче,което се намира под страничната кората ,от лявата страна в багажника.Ще го намериш лесно.Сигурно е запушено то или по-точно входното маркуче.Успех!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

щом колегата ти казва значи е така опитай да оправиш нещатата

Comment

Хаха,ще се опитам да го направя,но не разбирам много много(тепърва навлизам) да не взема да го дръпна това маркуче и да ми изтече бензина?

Comment

Няма ,бе,дете идиотче.То системата е по висока от резервоара.Слушай чичо си Мордохай и си ръчкай там смело.Много хора по света са си продали колите за жълти стотинки,поради проблеми в тоя клапан.Давай смело!В края на краищата сме тука и стебе
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

абсолютно с теб сме

Comment

На еданта ми 145-ца (боксера) бензиновата помпа започна в един момент прогресивно да бучи все повече и повече. Спаси я от изгаряне цялостното почистване на системата, от резервоара до инжекторите включително Просто имаше страшно много мръсотия натъпкана вътре + че горивния филтър е бил сменян някога в далечното минало. Сега не се чува като работи.
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

колеги имате ли представа колко е бензиновия филтер за 33йка хубав

Comment

25-30 лв
                              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Working...
                              X